Nu bij ons in het assortiment: Riverwood, een ultra premium hondenvoer.

Je bent wat je eet. Een gezegde waar veel in zit. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons vitaal en fit voelen. Dat geldt ook voor dieren. Daarom heeft Johnson Petfoods Riverwood op de markt gebracht. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt.

In Riverwood komt het beste van alle werelden samen. In elke variant zitten drie hypoallergene eiwitbronnen. Het vlees is van dieren die vrij konden lopen waardoor zij een dierwaardig bestaan hebben gehad en betere spieren hebben kunnen ontwikkelen. Dat heeft weer een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees. In Riverwood zitten geen granen of aardappels als koolhydraatbron. Zij hebben gekozen voor gele erwten. Deze koolhydraten worden langzaam afgebroken en dat is beter voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bevat Riverwood een uitgebalanceerde selectie aan groenten en fruit en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Naast de allerbeste ingrediënten, bevat Riverwood ook kruiden die een geneeskrachtige of ondersteunende werking hebben.

Riverwood heeft de volgende soorten in 2 en 12 kg.

Puppy turkey & duck with pheasant
Junior large breed duck & turkey with pheasant Adult large breed duck & turkey with pheasant Adult venison & lamb with rabbit
Adult scotties salmon & white fish with herring Adult reindeer & venison with wild boar

Riverwood is graanvrij / glutenvrij. 

» Berichtenarchief

De Korenaar - Zilverstraat 58 - Franeker