Knaagdieren

In onze winkel houden wij een aantal knaagdieren waar onder, konijnen, cavia’s, ratten en verschillende soorten hamsters.
Wij hebben bewust niet teveel dieren omdat wij zo de juiste aandacht en verzorging kunnen geven, wat het dier ten goede komt.

Wij hebben verschillende soorten bodembedekking zoals de gewone houtvezel, hooi en stro, maar ook hennepvezel, houtvezels beukenhout enz. In klein, middel en grootverpakking.Voor elk knaagdier is bij ons wel een geschikt verblijf te vinden zoals een kooi, een buitenhok of ren.
Verder verkopen we verschillende merken voeders, alsmede snacks, knaagstenen en kruidenhooi voor uw knaagdier.
Oftewel De Korenaar heeft ook alles voor uw knaagdier!


Nu bij ons in het assortiment: Riverwood, een ultra premium hondenvoer.
Je bent wat je eet. Een gezegde waar veel in zit. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons vitaal en fit voelen. Dat geldt ook voor dieren. Daarom heeft Johnson Petfoods Riverwood op de markt gebracht. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. 
Clinic care honden en kattenvoer. Nieuw in onze winkel.
Clinic care is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten in diervoeding. Het bestaat uit een 100% natuurlijke graan- en glutenvrije voeding op basis van verse zalm en zoete aardappel voor de hond en een 100% natuurlijke glutenvrije en anti-haarbal voeding voor de kat op basis van verse zalm of kip met rijst.
Voor de kat verkrijgbaar in verse kip en rijst en verse zalm en rijst in verpakkingen van 400 gram en 1,5 kg.
Voor de hond verkrijgbaar in puppy voer met verse zalm en zoete aardappel. Voor de volwassen hond verkrijgbaar met verse zalm en zoete aardappel en voor de senior hond. De verpakkingen zijn 2,5 kg en 10 kg.
Clinic producten bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, geen kunstmatige conserveermiddelen en geen vul-, smaak en kleurstoffen.
Nieuwe honden en kattenmanden
Nog op zoek naar een nieuwe honden- of kattenmand? Kom langs. Er zijn weer nieuwe dessins binnen. Kijk ook eens in onze etalage. We hebben mooie krabpalen en kattenbakken voor leuke prijzen. 
Nieuw in ons assortiment: Orbilic Safety Light
Nieuw in onze winkel de Orbilic Safety Light.
Dit lampje is onmisbaar op uw hond. Door dit licht is uw hond tot wel 5 kilometer zichtbaar! 


De Korenaar - Zilverstraat 58 - Franeker