Roofvis

Het vissen op snoek, snoekbaars en baars is een prachtige bezigheid. Er zijn vele technieken en mogelijkheden om deze roofvis te vangen.
Door het verbod om met levend aas te vissen is het vissen met kunstaas sterk toegenomen. Wij hebben inmiddels een zeer groot assortiment kunstaas in onze winkel hangen. De merken die wij voeren zijn o.a. Bomber, Balzer, Storm, Rapala, Ondex,Spro, Corrigator, Strike Pro, Dam, I.tt. pro logic.
De hengels, molens reels etc. zijn van Shimano, Albatros, Spro.
Nieuw in onze winkel is Fox rage.
Niet alleen voor kunstaas kunt u bij ons terecht wij hebben onder andere ook diverse soorten kunstaasboxen, visstoelen, lijnen haken enz.Het vissen met de bellyboat is de laatste jaren sterk in opkomst. Niet in de laatste plaats omdat wij er zelf erg enthousiast over zijn. Met de bellyboat kom je op plaatsen waar je met een visboot niet kunt/mag komen. Wij verkopen bellyboten van o.a. MacFishing.Nu bij ons in het assortiment: Riverwood, een ultra premium hondenvoer.
Je bent wat je eet. Een gezegde waar veel in zit. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons vitaal en fit voelen. Dat geldt ook voor dieren. Daarom heeft Johnson Petfoods Riverwood op de markt gebracht. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. 
Clinic care honden en kattenvoer. Nieuw in onze winkel.
Clinic care is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten in diervoeding. Het bestaat uit een 100% natuurlijke graan- en glutenvrije voeding op basis van verse zalm en zoete aardappel voor de hond en een 100% natuurlijke glutenvrije en anti-haarbal voeding voor de kat op basis van verse zalm of kip met rijst.
Voor de kat verkrijgbaar in verse kip en rijst en verse zalm en rijst in verpakkingen van 400 gram en 1,5 kg.
Voor de hond verkrijgbaar in puppy voer met verse zalm en zoete aardappel. Voor de volwassen hond verkrijgbaar met verse zalm en zoete aardappel en voor de senior hond. De verpakkingen zijn 2,5 kg en 10 kg.
Clinic producten bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, geen kunstmatige conserveermiddelen en geen vul-, smaak en kleurstoffen.
Nieuwe honden en kattenmanden
Nog op zoek naar een nieuwe honden- of kattenmand? Kom langs. Er zijn weer nieuwe dessins binnen. Kijk ook eens in onze etalage. We hebben mooie krabpalen en kattenbakken voor leuke prijzen. 
Nieuw in ons assortiment: Orbilic Safety Light
Nieuw in onze winkel de Orbilic Safety Light.
Dit lampje is onmisbaar op uw hond. Door dit licht is uw hond tot wel 5 kilometer zichtbaar! 


De Korenaar - Zilverstraat 58 - Franeker