Katten

Bij De Korenaar bent u aan het juiste adres voor al het advies voor uw kat. De Korenaar heeft een breed aanbod van kattenvoeders, katten speeltjes, halsbanden en vele andere accessoires. Kom gerust eens kijken in onze winkel.

Merken kattenvoeding: Hill’s, Iams, Frank Pro Gold, Cat Lovers Gold, Royal Canin, Whiskas, Felix, Discus, Eigen merk gemengd kattenvoer.

Ook voor accessoires voor uw kat hebben wij diverse merken en producten op voorraad. Hierbij kunt u denken aan: Halsbanden, manden, snoepjes, speeltjes, voederbakken, kattenluiken, kammen, borstels, krabpalen, kattenbakken, wormen teken en vlooien kuren en allerlei andere hulpmiddelen! We hebben een grote voorraad dus kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel!Nu bij ons in het assortiment: Riverwood, een ultra premium hondenvoer.
Je bent wat je eet. Een gezegde waar veel in zit. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons vitaal en fit voelen. Dat geldt ook voor dieren. Daarom heeft Johnson Petfoods Riverwood op de markt gebracht. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. 
Clinic care honden en kattenvoer. Nieuw in onze winkel.
Clinic care is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten in diervoeding. Het bestaat uit een 100% natuurlijke graan- en glutenvrije voeding op basis van verse zalm en zoete aardappel voor de hond en een 100% natuurlijke glutenvrije en anti-haarbal voeding voor de kat op basis van verse zalm of kip met rijst.
Voor de kat verkrijgbaar in verse kip en rijst en verse zalm en rijst in verpakkingen van 400 gram en 1,5 kg.
Voor de hond verkrijgbaar in puppy voer met verse zalm en zoete aardappel. Voor de volwassen hond verkrijgbaar met verse zalm en zoete aardappel en voor de senior hond. De verpakkingen zijn 2,5 kg en 10 kg.
Clinic producten bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, geen kunstmatige conserveermiddelen en geen vul-, smaak en kleurstoffen.
Nieuwe honden en kattenmanden
Nog op zoek naar een nieuwe honden- of kattenmand? Kom langs. Er zijn weer nieuwe dessins binnen. Kijk ook eens in onze etalage. We hebben mooie krabpalen en kattenbakken voor leuke prijzen. 
Nieuw in ons assortiment: Orbilic Safety Light
Nieuw in onze winkel de Orbilic Safety Light.
Dit lampje is onmisbaar op uw hond. Door dit licht is uw hond tot wel 5 kilometer zichtbaar! 


De Korenaar - Zilverstraat 58 - Franeker