Honden

Op het gebied van hondenvoer en accessoires kunt u terecht bij de Korenaar. Wij verkopen vele merken hondenvoer o.a. Dog lovers gold, Eukanuba, Total Bite, Discus, Canex, Prins, Reza, Smolke. In verschillende verpakkingen. Heeft u problemen met uw hond op het gebied van vacht, gezondheid, gedrag, zoeken we met u naar de juiste oplossing.Wij verkopen ook riemen, halsbanden, flexi’s, borstels, kammen, botten, kauwartikelen, speelgoed, ballen enz. voor uw hond. Wilt u uw hond leren apporteren, wij hebben apporteerblokken te koop. Om uw hond veilig te vervoeren in de auto hebben wij speciale tuigen. Hondenmanden en kussens zijn er in vele maten en kleuren.

En niet te vergeten vlooien, teken, en wormmiddelen, om uw hond tegen deze vervelende parasieten te beschermen.Vrijwel alle soorten hondenvoer zijn ook in grootverpakkingen te krijgen. In ons ruime magazijn liggen grootverpakkingen van vrijwel alle merken en soorten hondenvoerNu bij ons in het assortiment: Riverwood, een ultra premium hondenvoer.
Je bent wat je eet. Een gezegde waar veel in zit. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons vitaal en fit voelen. Dat geldt ook voor dieren. Daarom heeft Johnson Petfoods Riverwood op de markt gebracht. Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. 
Clinic care honden en kattenvoer. Nieuw in onze winkel.
Clinic care is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten in diervoeding. Het bestaat uit een 100% natuurlijke graan- en glutenvrije voeding op basis van verse zalm en zoete aardappel voor de hond en een 100% natuurlijke glutenvrije en anti-haarbal voeding voor de kat op basis van verse zalm of kip met rijst.
Voor de kat verkrijgbaar in verse kip en rijst en verse zalm en rijst in verpakkingen van 400 gram en 1,5 kg.
Voor de hond verkrijgbaar in puppy voer met verse zalm en zoete aardappel. Voor de volwassen hond verkrijgbaar met verse zalm en zoete aardappel en voor de senior hond. De verpakkingen zijn 2,5 kg en 10 kg.
Clinic producten bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, geen kunstmatige conserveermiddelen en geen vul-, smaak en kleurstoffen.
Nieuwe honden en kattenmanden
Nog op zoek naar een nieuwe honden- of kattenmand? Kom langs. Er zijn weer nieuwe dessins binnen. Kijk ook eens in onze etalage. We hebben mooie krabpalen en kattenbakken voor leuke prijzen. 
Nieuw in ons assortiment: Orbilic Safety Light
Nieuw in onze winkel de Orbilic Safety Light.
Dit lampje is onmisbaar op uw hond. Door dit licht is uw hond tot wel 5 kilometer zichtbaar! 


De Korenaar - Zilverstraat 58 - Franeker